1291 ciutadans del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, tindran aigua potable de qualitat, i sense nitrats

L’Ajuntament d’Alzira acaba d’aprovar, al plenari ordinari corresponent al mes de febrer, l’acord amb Aguas San Bernardo que determina que finalitza la seua gestió de servei d’aigua potable a les zones del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo.

L’Ajuntament d’Alzira acaba d’aprovar, al plenari ordinari corresponent al mes de febrer, l’acord amb Aguas San Bernardo que determina que finalitza la seua gestió de servei d’aigua potable a les zones del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, com també que la seua xarxa d’aigua potable passarà a ser restaurada per l’empresa concessionària de l’Ajuntament d’Alzira, Aguas de Valencia, per tal de portar a terme les obres pertinents a la xarxa existent en les esmentades urbanitzacions i disseminats i connectar així amb els dipòsits municipals, per tal que el veïnat tinga aigua potable de qualitat, sense nitrats, com la resta de ciutadans i ciutadanes d’Alzira.

Per la qual cosa, i també amb l’aprovació de l’Ajuntament d’Alzira al plenari que hui s’ha celebrat, s’ha procedit a l’ampliació del contracte de col·laboració amb Aguas de Valencia, que inclou la gestió i explotació del servei d’aigua potable i clavegueram de les 615 vivendes adscrites a les urbanitzacions dels sectors del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Este Ajuntament ha donat un altre pas endavant per tal de millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes, aconseguint una aigua de qualitat, sense nitrats i a hores d’ara, ja podem dir que els veïns i veïnes del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, també tindran aigua potable sense nitrats. Amb les obres pertinents de connexió a la xarxa de clavegueram, tots els usuaris tindran aigua potable a les seues aixetes, aigua que a hores d’ara és la més saludable de la història a la ciutat d’Alzira. Este és un pas més cap a la millora i comoditat del conjunt de la nostra ciutat”.

Publicitat