23.3 C
Valencia

Resposta de l’equip de govern de La Vilavella sobre Servei d’Atenció Domiciliària

Des d'esta Regidoria, l'equip de govern ha considerat una necessitat que existeix cada dia més i ha posat més hores de SAD (Servei d'Ajuda Domiciliària), “cada dia més demandat, per desgràcia, al nostre poble”.

- Publicitat -AVL

L’equip de govern de la Vilavella va proposar en els pressupostos de 2020, aprovats al desembre, que Serveis Socials necessitava una reestructuració encaminada a millorar l’atenció del Servei d’Assistència Domiciliària i permetre que les persones dependents tinguen més ajudes en el seu dia a dia amb higiene, salut i alimentació. És per això que una vegada finalitzat el contracte de la persona administrativa s’ha canviat la contractació per una ampliació d’hores d’este servei domiciliari.

En cap cas suposarà una retallada social, sinó que millorarà l’estat del benestar dels vilavellers, ja que tindran més atenció domiciliària i la part administrativa podrà ser absorbida per altres persones que ja estan contractades per l’Ajuntament.

Així, han costat des de l’equip de govern del municipi a les acusacions del PSPV-PSOE sobre que “el govern municipal està retallat els serveis municipals”, concretament assenyalen que “l’auxiliar administrativa de l’equip de Serveis Socials, contractada per l’equip anterior ha sigut comiat”.

El regidor de Serveis Socials, Domingo Rodríguez, ha explicat que “l’ajuntament ha optimitzat el personal redistribuint funcions entre el personal ja existent en oficines, passant a realitzar eixes funcions un altre treballador municipal, sense que el servei es veja afectat”.

Des d’esta Regidoria, l’equip de govern ha considerat una necessitat que existeix cada dia més i ha posat més hores de SAD (Servei d’Ajuda Domiciliària), “cada dia més demandat, per desgràcia, al nostre poble”.

A més, expliquen que “per a nosaltres és molt important poder ajudar directament als malalts i a les seues famílies en els seus domicilis”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià