18.1 C
Valencia

Tanquen un restaurant il·legal i una fàbrica de formatges a Albalat dels Sorells

Els agents han confiscat 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Policia Adscrita a la Generalitat ha localitzat, a Albalat dels Sorells, població de la província de València, un restaurant rostidor il·legal obert al públic que mancava de tota mena de permisos i llicències. A més, al costat del local també es va trobar una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines que exercien també activitat diària.

El lloc va ser detectat per la Policia Adscrita i en col·laboració amb la Policia Local d’Albalat dels Sorells i un equip d’Inspecció de Seguretat Alimentària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

- Publicitat -

El restaurant rostidor mancava de permisos i llicències que ja li havien sigut denegats amb anterioritat. A més, donat al caràcter il·legal del bar, cap de les persones treballadores tenia contracte de treball.

Quan els agents van entrar en el local, es van trobar fins a 20 persones menjant així que, a més de la tramitació de les corresponents actes i propostes de sanció al propietari, es van obrir 17 actes per incompliment de les normes sanitàries anti COVID-19.

- Publicitat -

Després de les actuacions en el restaurant, la Policia Adscrita va detectar l’existència, al costat d’este local, d’una vaqueria i una fàbrica de formatges que van resultar ser clandestines. A la fàbrica, que mancava de qualsevol mesura higienicosanitària, s’elaborava formatge en unes condicions extremes d’insalubritat.

Els agents van immobilitzar uns 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis. Així mateix, a més de les actes i expedients corresponents, es va donar compte a l’autoritat judicial per si hagueren incorregut en un presumpte delicte contra la salut pública.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià