Els retalls de Montón deixen sense pediatria el centre de salut d’Albocàsser

PublicitatAVL

El Partit Popular de la província de Castelló ha denunciat que des del 23 de desembre de l’any passat no hi ha pediatre en el centre de salut d’Albocàsser. Es tracta, segons la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, d’una mostra més de la deixadesa i de la falta de previsió de la consellera Carmen Montón.

Per a la responsable popular, “la gestió de Carmen Montón perjudica greument la salut dels castellonencs i aquesta vegada afecta de manera directa als més febles, els xiquets i xiquetes d’Albocàsser que des del 23 de desembre no tenen ni els serveis mínims de pediatria i han de desplaçar-se a centres d’altres localitats”.
Vicente-Ruiz ha exigit al cap del Consell, Ximo Puig, que “desplegue un cordó sanitari que protegisca als castellonencs de l’efecte Montón que ha deixat en l’UCI la sanitat de Castelló”.

PublicitatRovira  

Per al PPCS, “estem davant la pitjor gestió de la sanitat en la història de la Comunitat Valenciana i de la província de Castelló; les urgències es col·lapsen, la Conselleria no substitueix als metges que se’n van de vacances, falta personal per a l’atenció telefònica i les cites es retarden en alguns casos fins als set dies”.
Segons Vicente-Ruiz “els castellonencs ens hem convertit en ostatges de la política d’imatge i propaganda d’un Consell que prefereix gastar els diners a obrir ‘Tele Oltra’ per a seguir adoctrinant als castellonencs i gastar en mitjos independentistes catalans que invertir en un dels pilars bàsics de la societat del benestar”.

La dirigent del PP ha demanat el cessament de la consellera davant el caos i el col·lapse de les urgències hospitalàries dels últims dies provocats per les retallades de Munt i la política d’improvisació de la màxima responsable sanitària que ha deixat un devessall de castellonencs amuntegats en les urgències d’uns centres hospitalaris desbordats davant la incapacitat de la consellera de preveure aquesta situació en plena temporada de grip i coincidint també amb les vacances nadalenques.

“Si abans ho advertíem ara tenim l’evidència gràfica que el que veníem denunciat des de fa mesos i que va començar amb el desmantellament de l’Hospital Provincial ha acabat en un risc real per a la salut dels ciutadans que estan reclamant a crits un canvi de rumb en la política sanitària del Consell”, ha assegurat la dirigent del PPCS.

La gestió d’aquests dos anys i mig de Montón al capdavant de la cartera de Sanitat ha deixat ferits de mort als serveis sanitaris de la província de Castelló i, per a Vicente-Ruiz, “la situació només podria alleujar-se amb el cessament d’una consellera que està ocasionant un greu perjudici per a Castelló i la salut dels castellonencs”.
“Des del Partit Popular no anem a dubtar a prendre qualsevol mesura que supose restablir la qualitat i la quantitat dels serveis assistencials dels quals gaudíem els castellonencs fins al desembarcament de Puig i Oltra en el Consell”, ha asseverat la responsable del PP.