L’alcaldessa de la Vilavella analitza la situació municipal amb el president de la Diputació

Navarro ha aprofitat la seua primera reunió oficial amb Josep Martí per a agrair el seu suport durant la crisi del coronavirus i sol·licitar la mediació de la Diputació perquè les institucions supramunicipals actualitzen els seus pagaments amb l'ajuntament.

L’alcaldessa de la Vilavella Mari Carmen Navarro ha tingut este migdia la primera reunió de la legislatura amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí. Durant la reunió s’ha valorat la col·laboració que totes dues institucions tenen per al benestar dels vilavellers, un intercanvi d’opinions del qual la mateixa alcaldessa ha manifestat haver eixit “amb esperança que el treball en comú ens aporte a tots un gran benefici”.

En la reunió s’han posat sobre la taula les necessitats que el consistori pateix des de fa més d’un any. L’ajuntament de la Vilavella s’ha vist obligat a avançar prop de 420.000 euros corresponents a programes condicionats a ajudes en la seua majoria de la Generalitat Valenciana des de 2018, i altres que ha d’abonar la mateixa Diputació de Castelló.

Navarro ha explicat com de difícil suposa mantenir este avançament per a un ajuntament com la Vilavella. També ha aprofitat per a agrair la col·laboració que la institució provincial ha prestat al municipi a través del Fons de Cooperació, així com les ajudes prestades en matèries de serveis socials. L’alcaldessa ha destacat especialment el suport incondicional rebut en la lluita contra la covid-19: “La Diputació de Castelló ha prestat un suport fonamental a la Vilavella i ha sabut unir forces per sobre de colors polítics en els moments més durs”.

Finalment, ha recordat a Martí la necessitat que la Diputació s’implique en obres vitals per al municipi: com és el cas de la renovació de la xarxa d’aigua per al consum humà en el nucli urbà. Segons la primera edil “la implicació de la Diputació com a Ajuntament d’Ajuntaments contribueix significativament al benestar de tots els veïns de la Vilavella”CatalanSpanish