20 C
Valencia

Reunió de L’AVL amb el nou director general d’À Punt

L'AVL es reuneix amb Enrique Soriano i Alfred Costa per a tractar el foment de la llengua i la cultura valencianes.

- Publicitat -AVL

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha reclamat a la direcció d’À Punt un ús preeminent del valencià en tota la programació de la ràdio i la televisió pública, així com reforçar la competència dels seus professionals en l’ús de la llengua.

Ramon Ferrer, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el vicepresident, Rafael Ramos, i la secretària, Verònica Cantó, han mantingut hui una reunió amb el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i amb el director general d’À Punt, Alfred Costa, per a conéixer de primera mà els plans del nou equip directiu.

Els membres de l’AVL han manifestat la total disposició a col·laborar amb la CVMC per a enfortir la presència del valencià com a llengua vehicular de la cadena pública i potenciar el conveni de cooperació vigent. L’AVL continuarà amb el patrocini d’alguns dels programes culturals d’À Punt i en setembre presentarà el nou espot de la campanya: ‘El valencià, sempre amb tu’.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià