Reunió de L’AVL amb el nou director general d’À Punt

L'AVL es reuneix amb Enrique Soriano i Alfred Costa per a tractar el foment de la llengua i la cultura valencianes.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha reclamat a la direcció d’À Punt un ús preeminent del valencià en tota la programació de la ràdio i la televisió pública, així com reforçar la competència dels seus professionals en l’ús de la llengua.

Ramon Ferrer, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el vicepresident, Rafael Ramos, i la secretària, Verònica Cantó, han mantingut hui una reunió amb el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i amb el director general d’À Punt, Alfred Costa, per a conéixer de primera mà els plans del nou equip directiu.

Els membres de l’AVL han manifestat la total disposició a col·laborar amb la CVMC per a enfortir la presència del valencià com a llengua vehicular de la cadena pública i potenciar el conveni de cooperació vigent. L’AVL continuarà amb el patrocini d’alguns dels programes culturals d’À Punt i en setembre presentarà el nou espot de la campanya: ‘El valencià, sempre amb tu’.CatalanSpanish