8.7 C
Valencia

Reunió de L’AVL amb el nou director general d’À Punt

L'AVL es reuneix amb Enrique Soriano i Alfred Costa per a tractar el foment de la llengua i la cultura valencianes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha reclamat a la direcció d’À Punt un ús preeminent del valencià en tota la programació de la ràdio i la televisió pública, així com reforçar la competència dels seus professionals en l’ús de la llengua.

Ramon Ferrer, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el vicepresident, Rafael Ramos, i la secretària, Verònica Cantó, han mantingut hui una reunió amb el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i amb el director general d’À Punt, Alfred Costa, per a conéixer de primera mà els plans del nou equip directiu.

Els membres de l’AVL han manifestat la total disposició a col·laborar amb la CVMC per a enfortir la presència del valencià com a llengua vehicular de la cadena pública i potenciar el conveni de cooperació vigent. L’AVL continuarà amb el patrocini d’alguns dels programes culturals d’À Punt i en setembre presentarà el nou espot de la campanya: ‘El valencià, sempre amb tu’.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,315FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià