En quarantena la ministra Reyes Maroto per contacte amb un positiu de coronavirus

Després de conéixer-se el dimarts el positiu d'un dels comandaments interns del ministeri que van assistir a una reunió amb Maroto dilluns passat, la ministra es va sotmetre ahir dimecres a una prova PCR, que va resultar negativa.

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, es troba en quarantena després d’haver estat en contacte amb una persona positiva per coronavirus, segons fonts del ministeri.

Després de conéixer-se el dimarts el positiu d’un dels comandaments interns del ministeri que van assistir a una reunió amb Maroto dilluns passat, la ministra es va sotmetre ahir dimecres a una prova PCR, que va resultar negativa.

Com a conseqüència de la quarantena que ha de guardar els pròxims dies, d’acord amb els protocols sanitaris, Maroto va suspendre la seua agenda d’ahir dimecres i d’este dijous que incloïa actes públics presencials, mentre que mantindrà demà divendres reunions per videoconferència previstes.

En els pròxims dies, la ministra tornarà a sotmetre’s a una nova prova PCR, d’acord amb les mateixes fonts.

Este dijous s’ha conegut també que el president del Govern, Pedro Sánchez, ha suspés la seua agenda per als pròxims dies i mantindrà quarantena fins al 24 de desembre, després d’haver mantingut contacte dilluns passat amb el president francés, Emmanuel Macron, positiu per coronavirus.

CatalanSpanish