Desmantellats diversos punts de venda de droga al detall a la comarca de la Ribera Alta

Amb aquesta intervenció, s'ha evitat l'entrada en el mercat il·legal de més de 18 quilos de marihuana, així com diversa quantitat de cocaïna llesta per a la seua distribució.

La Guàrdia Civil ha desmantellat un cultiu de marihuana indoor de prop de 150 plantes, i procedit a la detenció de dues persones per la seua implicació en un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues i cultiu) en diverses cases de les localitats de Carcaixent i Benimuslem.

Els agents de Carcaixent van tindre coneixement a principi d’aquest mes de març que es podia estar venent al “sovintege” substàncies estupefaents com a conseqüència de l’eminent festa fallera.

Rovira  

En els registres domiciliaris, dos a Carcaixent i un tercer a Benimuslem, es van descobrir dues plantacions de marihuana en la modalitat “Indoor”, juntament amb el material necessari per al seu creixement, en el qual es troben un total de 150 plantes de marihuana en diferents fases de creixement, així com diversa quantitat de cocaïna llesta per a la seua distribució al detall, així com diverses bàscules de precisió i material per a la seua cort i adulteració.

Per tot això s’ha procedit a la detenció de dues persones, un home i una dona, de 46 i 29 anys respectivament, de nacionalitat espanyola. Amb aquesta actuació s’ha evitat l’entrada en el mercat il·legal de més de 18 quilos de marihuana.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de 1a instància i Instrucció núm. 5 d’Alzira.

PublicitatJuega Limpio Orihuela