Ribera promou una campanya social en favor de l’adopció de mascotes en Nadal

AVL

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha presentat una la campanya de conscienciació ciutadana ‘Adopta. La màgia del Nadal’ a través de la qual l’Ajuntament de Castelló ha volgut realitzar una crida a totes aquelles famílies que estiguen pensant regalar alguna mascota per Nadal, els demana responsabilitat en la seua cura i els recorda que, abans de comprar, poden adoptar un animal en qualsevol de les protectores del municipi.

Ribera ha animat als castellonencs a “optar per l’adopció en lloc de per la compra per a posar fre a l’abandó d’animals” i ha posat en relleu que “tenir una mascota comporta respecte, fidelitat, compromís i amistat, entre altres aspectes i valors”.

La regidora ha manifestat que davant la possibilitat d’obsequiar amb un animal de companyia com a regal ideal en Nadal “hem d’adoptar, però hem de fer-ho amb molta responsabilitat i aqueix és el missatge que hem volgut traslladar en aquesta campanya”.

En un espot on apareix Papa Noel responent als milers de cartes que rep en aquestes dates aquest explica que les mascotes no són joguets que es poden apartar quan un es cansa, que no són només per a nadal sinó un compromís per sempre i que cal adoptar la màgia del Nadal i portar-la al dia a dia. El vídeo es fon en la segona part amb imatges de protectores del municipi i algunes de les mascotes que es poden adoptar.

A més d’aquest vídeo de sensibilització que es difondrà en xarxes socials, la campanya es completa amb la distribució de xapes i cartells per tota la ciutat.

- Advertisement -
CatalanSpanish