6.9 C
Valencia

Tres detinguts per delictes de robatori amb força i maltracte animal a la comarca de Ribera Baixa i Alta

Van poder recuperar-se 35 coloms, el valor dels quals ascendeix als 52.000 €

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Guàrdia Civil de Sueca va tindre coneixement el passat estiu que s’hi havia perpetrat una sèrie de robatoris amb força en granges de coloms esportius en els termes municipals la Ribera Baixa i Alta.

Per tot això, s’inicia l’operació “HOLUB” per a investigar l’entorn i l’autoria dels fets de la localització dels coloms esportius sostrets. Aquests fets van generar gran alarma social en el món de la Columbicultura, com a conseqüència de l’elevat nombre de coloms sostrets, el valor que tenen aquests i la repercussió que ha tingut, en haver-li sostret a l’actual Campió d’Espanya de la disciplina.

En col·laboració de la Federació de Columbicultura de la Comunitat Valenciana, es realitzen nombroses inspeccions en diverses localitats (Alzira, Gandia, Cullera), localitzant-se en diversos habitatges coloms sostrets així com gàbies utilitzades per a guardar els coloms, podent arribar a recuperar un total de 35 coloms esportius, entre els quals destaquen, els coloms de l’actual Campió d’Espanya de la modalitat.

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca ha esclarit un total de 7 delictes en la seua majoria robatori amb força en les granges de coloms.

- Publicitat -

A un dels autors se li imputa un delicte de maltractament animal, ja que es van arribar a recuperar 9 coloms recentment sacrificats, trobats en el terratzo d’un habitatge.
El valor dels coloms sostrets ascendeix a 52.000 €, aprehenent un total de 35 coloms.
Les diligències han sigut entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.6 de Sueca.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià