27.3 C
Valencia

Ribera Salud crea un web per a enviar cartes a pacients i sanitaris

Qualsevol pot enviar un missatge "per a enviar ànim, força i coratge tant als pacients que lluiten per véncer a la malaltia com als professionals que es troben en primera línia".

- Publicitat -AVL

El grup sanitari Ribera Salud ha creat un web que permet enviar cartes a pacients ingressats pel virus Covid-19 i als professionals sanitaris que els atenen, així com recopilar i exposar, a manera d’agraïment, totes les mostres de suport i solidaritat rebudes en els últims dies.

A través d’https://rsc.riberasalud.com i amb el títol ‘Les teues paraules són la nostra força’, el grup sanitari ha habilitat un formulari, a manera de carta, que qualsevol particular pot completar “per a enviar ànim, força i coratge tant als pacients que lluiten per véncer a la malaltia com als professionals que ara més que mai es troben en la primera línia de la batalla contra aquesta pandèmia global”, segons ha detallat en un comunicat.

Ribera Salud es compromet a recopilar diàriament tots eixos missatges i remetre’ls a les unitats de Medicina Intensiva, Hospitalització i Urgències amb la garantia que “els missatges arribaran a professionals i pacients”.

A més, es publicaran alguns d’aquests textos en les xarxes socials de forma anònima perquè servisquen “d’inspiració i motivació a pacients i professionals de qualsevol centre hospitalari del món”.

A més, en aquest web, Ribera Salud agraeix la “solidaritat infinita” de particulars, col·lectius, empreses i institucions, que aquests dies s’estan bolcant amb els hospitals universitaris de Torrevella, Vinalopó i Torrejón, així com amb l’Hospital Povisa de Vigo, centres tots ells gestionats pel grup.

Segons Ribera Salud, només en l’última setmana, s’han rebut “desenes de mostres de suport i solidaritat” amb motiu de l’alerta sanitària provocada pel coronavirus i, per aquest motiu, és la paraula ‘Gràcies’ la que obri el web.

Amb ella, també es recopilarà i posarà en valor totes aquestes accions solidàries, moltes d’elles anònimes, “perquè el pas dels dies permeta recordar-les i seguisquen sentint-se, més enllà d’aquestes primeres setmanes, els aplaudiments mutus entre professionals sanitaris i forces de seguretat, o visualitzant-se l’entrega de material sanitari per part de la comunitat xinesa i la col·laboració de moltes empreses d’hoteleria amb els menjars i sopars dels professionals”.

“Aquest web és un homenatge i la mostra d’agraïment més directa que hem trobat una solidaritat infinita per part de les comunitats i les poblacions a les quals servim i a les quals ens devem”, asseguren des de Ribera Salud.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,708FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de Castelló estableix quatre dies de treball presencial i una jornada de teletreball

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, explica que amb esta resolució revisable d'adaptació a la nova realitat es pretén garantir la salut dels treballadors i els usuaris.

Moncofa sol·licita a la Generalitat que inicie ja les obres del centre de salut i l’ampliació de serveis

L'alcalde es reuneix amb representants de Conselleria per a conéixer la marxa d´este projecte tan important per al municipi.

Detenen a una dona per maltractar a l’anciana a la qual cuidava al seu domicili

La sospitosa va propinar puntades a la víctima, de 90 anys i malalta d'Alzheimer.

Onda reinventa la Fira de Sant Miquel i suma nous comerços

Tendes d'electrodomèstics, de ceràmica artística o d'esports s'han sumat enguany a esta fira del comerç que en lloc de concentrar les casetes d'expositors en un mateix lloc planteja una ruta per les tendes amb sortejos de vals regal.

Una línia de Tram connectarà Alacant amb l’hospital de Sant Joan

Ximo Puig ha anunciat esta mesura en el Ple de les Corts Valencianes.
- Advertisement -

: Valencià