Detingudes dues persones implicades en més de 30 robatoris a l’interior d’habitatges en poblacions de costa de la Ribera Baixa

Els responsables dels robatoris cometien els fets de matinada i forçant les reixes o portes d'accés als habitatges

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en habitatges ha detingut a dues persones, per la seua implicació en més de 30 robatoris al Perelló, Les Palmeres i Mareny Blau.

La Guàrdia Civil de Sueca inicie l’operació “KIRINITI” a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors de fets delictius ocorreguts en apartaments d’aquestes poblacions.
Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquests fets i conducta contra els presumptes autors.

Fase d’Explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine el passat 14 de novembre amb la detenció de dues persones un home i una dona de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 48 i 52 anys.

A aquestes persones se’ls atribueixen més de 30 delictes de robatori amb força.

Modus operandi
Els robatoris eren comesos principalment a la nit i mitjançant l’escalo o el tall de la tanca perimetral accedien fins als habitatges, i després forçant la porta d’entrada o les reixes de les finestres s’introduïen en el seu interior i sostreien els efectes de valor.

Més de 30 robatoris esclarits
Els agents fins al moment han aconseguit resoldre més de 30 robatoris ocorreguts en les poblacions costaneres properes a la localitat de Sueca.

Gràcies a la labor d’investigació de la Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Local de Sueca s’han pogut recuperar en els tres registres la majoria d’objectes robats, entre els quals es troben, televisions, pals de golf, bosses, motors de vaixell, joies, diners, videoconsoles, etc.

A causa de la gran quantitat de pertinences recuperades procedents de diversos robatoris, existeix una exposició d’aquests efectes en la Caserna de Sueca amb la finalitat de ser reconeguts pels legítims propietaris.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera instància núm. 1 de Sueca.

Publicitat