Giner: “Ribó està portant al Cabanyal a una situació límit”

“Ribó està portant al Cabanyal a una situació límit”, ha declarat el portaveu de Ciutadans Fernando Giner, el qual ha alertat hui de que “és una situació anòmala i preocupant que els operaris que arrepleguen efectes en el Cabanyal hagen de ser escortats per la Policia Local”.

“Amb situacions com esta, el tripartit està consentint que el Cabanyal es convertisca en un gueto. És extremadament preocupant que els servicis de neteja, en un barri de València, no puguen treballar amb normalitat. És la prova palpable de la deixadesa del Consistori”, ha dit el portaveu de Cs.

“El barri del Cabanyal s’ha degradat tant que s’ha convertit en un lloc on els problemes s’estan enquistant: les ocupacions il·legals, la falta de civisme, l’incompliment de les normes de convivència i les amenaces als veïns, han portat al Cabanyal a ser una zona extremadament conflictiva, convertint-ho a més en el barri més degradat de la ciutat de Valencia”, ha explicat Fernando Giner.

Sobre este assumpte, Giner ha recordat que “esta situació, Ribó la va intentar pal·liar col·locant unes dependències de policia en la zona, però el resultat ha sigut inútil. Des del grup Ciutadans li exigim a la regidor de Seguretat que ho retirara i destinara més policies a patrullar els carrers, que és el que volen i necessiten els veïns”.

“Lo que està ocorrent en el Cabanyal és lamentable ja que afecta la vida dels veïns del barri. D’altra banda, suposa un gran perjuí per a la imatge de la ciutat de València, ja que és un lloc emblemàtic, a escàs metres de la platja i d’una zona d’hotels i d’oci. Ribó ha demostrat ser incapaç de donar una solució als problemes del Cabanyal ja que no té propostes, de gestió i de voluntat”, ha criticat Fernando Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha anunciat que el seu grup recolzarà en el Ple de l’Ajuntament de València, que se celebrarà la setmana que ve, la concessió de la medalla d’or de la ciutat a la Plataforma Salvem El Cabanyal.

CatalanSpanish