20.2 C
Valencia

Ribó sobre la celebració de les Falles: “Estan suspeses. Farem el que ens diguen les autoritats sanitàries”

Ribó: "Què farem. El que farem serà el que diguen les autoritats sanitàries, com hem fet sempre"

- Publicitat -AVL

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest divendres respecte a la celebració de les Falles al juliol, després d’haver sigut ajornades al març per la crisi sanitària de la Covid-19, que aquestes celebracions “estan suspeses en aquest moment” i ha destacat que la decisió de reprendre-les i gaudir d’elles el pròxim estiu dependrà d’allò que dictaminen les autoritats sanitàries.

“Farem el que ens diguen les autoritats sanitàries”, ha afirmat el primer edil, que ha ressaltat en aquesta línia que l’acord que es va aconseguir amb el món faller després d’haver sigut cancel·lades al març deia que si fora “possible” i, “sempre en condicional, es farien al juliol”.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa posterior a la reunió de la comissió municipal de seguiment de la Covid-19 i a la Junta de Govern Local, preguntat per la celebració de les Falles al juliol i per si eixa idea es manté.

“Les Falles estan suspeses des del 10 de març com a conseqüència d’una decisió del govern de la Generalitat –davant la crisi sanitària de la Covid-19– i continuen suspeses”, ha manifestat el responsable municipal.

Després d’açò, ha subratllat que aquestes “van ser les primeres grans festes de l’Estat espanyol suspeses” com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus i ha insistit que “en aquest moment, estan suspeses”.

“Arribàrem a un acord que si era possible, sempre en condicional, es farien al juliol però reitere que les Falles estan suspeses en aquests moments”, ha manifestat Joan Ribó.

A continuació, ha assenyalat que el que es farà respecte a la celebració o no d’aquestes festes estarà en funció d’allò que determinen “les autoritats sanitàries” i ha apuntat que açò ha sigut el que s’ha tingut en compte “sempre”.

“MOLT RIGOROSOS”

“Què farem. El que farem serà el que diguen les autoritats sanitàries, com hem fet sempre”, ha exposat, alhora que ha asseverat que en això seran tots “molt rigorosos”, també, “com sempre”.

Així mateix, l’alcalde de València ha comentat que els responsables de l’Ajuntament de València han abordat i negociat “sempre” aquesta qüestió “amb tot el món faller, que té un pes important en la ciutat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià