Ribó planteja renovar l’Estació d’Autobusos amb paràmetres de “qualitat, seguretat i comoditat”

Segons Compromís, Ribó s'ha posicionat al costat del veïnat del barri partidari de dotar l'entorn d'equipaments públics i servicis de qualitat tant pel que fa a l'Estació d'Autobusos com referent a l'entorn, on se situen els edificis de l'antic hospital La Fe

L’alcalde de València i candidat de Compromís per a revalidar l’Alcaldia, Joan Ribó, ha reivindicat aquest dimarts una Estació d’Autobusos “rehabilitada i dignificada, que s’ajuste als paràmetres de qualitat del servici, seguretat, comoditat i estètica que mereix la tercera ciutat més gran de l’Estat”.

Així ho ha indicat durant la seua visita al barri de Campanar, on ha denunciat la “degradació” a la qual s’han vist sotmeses les instal·lacions de l’única estació d’autobusos amb què compta València, segons ha informat Compromís en un comunicat.

“Campanar és un dels barris paradigmàtics de l’abandó sistemàtic al qual van sotmetre els diversos governs del PP els barris perifèrics de València. Lamentablement, durant els últims quatre anys, la Conselleria tampoc ha revertit aquesta situació en el cas de l’Estació d’Autobusos, per la qual cosa des de Compromís assumirem el lideratge d’una exigència que comparteix tota la ciutadania: volem l’estació que mereixem i no pararem fins a aconseguir-la”, ha explicat.

Segons Compromís, Ribó s’ha posicionat al costat del veïnat del barri partidari de dotar l’entorn d’equipaments públics i servicis de qualitat tant pel que fa a l’Estació d’Autobusos com referent a l’entorn, on se situen els edificis de l’antic hospital La Fe.

“Els veïns i les veïnes de Campanar i la resta de persones usuàries d’aquesta estació no són ciutadans i ciutadanes de segona. Mereixen les mateixes condicions de qualitat, seguretat i comoditat que gaudisquen els veïns i les veïnes d’altres ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla o Saragossa”, ha afirmat.

Ribó ha fet aquestes declaracions durant la primera part de la seua visita al barri de Campanar, on aquest dijous a la vesprada participarà en un passeig acompanyat per representants veïnals i amb altres integrants de la candidatura de Compromís per València per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Portem quatre anys donant la cara i escoltant i dialogant amb els veïns i les veïnes dels barris i ara continuem fent-ho en campanya per a explicar-los què continuarem fent per a consolidar el canvi iniciat en 2015 i, entre totes i tots, aconseguir la ciutat que volem i mereixem totes i tots”, ha explicat.

CatalanSpanish