Ribó reitera el seu suport a Grezzi després del frau en l’EMT

Joan Ribó ha reiterat el seu suport al regidor de Mobilitat i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat, Giuseppe Grezzi.

Publicitat

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat el seu suport al regidor de Mobilitat i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat, Giuseppe Grezzi, després del frau de 4 milions d’euros detectat a la companyia pública.

El primer edil ha assegurat que el dilluns ja va expressar el seu suport a Grezzi i ha assenyalat que “està claríssim”, després del que ha declinat parlar més d’este assumpte.

PublicitatRovira  

“Ja ho vaig dir clarament ahir i crec que no té sentit continuar en el mateix. Està claríssim”, ha respost Ribó en ser preguntat per si dona el seu suport a l’edil i president de l’EMT en l’acte en el qual la Reial Senyera ha sigut traslladada del Museu Històric Municipal al Saló de Cristall de l’Ajuntament perquè puga ser visitada pels ciutadà amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, ha comentat, respecte a l’agenda de Grezzi que no sabia si “tenia aquest matí alguna cosa important que fer o no”. “No ho puc dir perquè jo no controle el dia a dia, –els regidors– són suficientment autònoms com per a fer-ho”, ha dit.

L’alcalde va assenyalar el dilluns en una entrevista radiofònica que donava “tota la seua confiança” a Giuseppe Grezzi i va considerar que en encara és “massa prompte” per a “determinar el tipus de responsabilitats” que s’han d’assumir després del frau detectat en l’Empresa Municipal de Transports.

Respecte a aquesta última qüestió, la passada setmana va indicar que eixe assumpte s’abordarà en el ple extraordinari sobre la companyia pública d’autobusos convocat per al 17 d’octubre a partir de conéixer-se el citat frau.

PublicitatJuega Limpio Orihuela