Ribó anuncia el 15 de maig com a data perquè el Valencia CF complisca les obligacions amb el nou Mestalla

L'Ajuntament exigeix al Valencia CF que faça "un pas concret" per a la construcció del nou Mestalla, ja que el 15 de maig acaba el termini.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat este divendres que el termini perquè el promotor, és a dir, el Valencia Club de Futbol, complisca les seues obligacions amb el nou estadi de Mestalla i el projecte que l’envolta finalitzarà el 15 de maig de 2021.

En la roda de premsa convocada en la Sala de Cristall de l’ajuntament de la capital, l’alcalde ha assegurat que si el Valencia CF continua sense donar senyals i sense reprendre les obres, aplicaran la reglamentació. A partir d’eixe moment, les possibilitats són dos: “d’una banda la substitució; i d’una altra la caducitat de l’ATE”.

A més, l’edil s’ha recordat de l’afició, a qui li ha demanat que entenga la postura del consistori respecte d’este tema. “Exigim a la propietat un pas concret. No prorrogarem l’ATE i la llei determina que si el promotor incompleix, suposa el canvi o la caducitat”, ha sentenciat.CatalanSpanish