El Circuit Ricardo Tormo celebrarà carreres de la NASCAR europea cinc anys més

El Circuit Ricardo Tormo ha tancat un acord amb l'organitzador de les Whelen NASCAR Euroseries pel qual el traçat valencià serà la seu exclusiva a Espanya de les populars carreres d'origen nord-americà durant els pròxims cinc anys. 

El Circuit Ricardo Tormo ha tancat un acord amb l’organitzador de les Whelen NASCAR Euroseries pel qual el traçat valencià serà la seu exclusiva a Espanya de les populars carreres d’origen nord-americà durant els pròxims cinc anys.

L’acord suposa una extensió de la col·laboració que la NASCAR europea té amb el traçat de Xest des que en 2013 se celebrara per primera vegada el València NASCAR Fest. D’aquesta manera, la cita formarà part del calendari del Circuit Ricardo Tormo almenys fins a 2024.

“L’esdeveniment no ha parat de millorar i l’organització ha sabut fer-ho créixer amb major cobertura mediàtica, amb igualtat tècnica, amb millors equips i pilots, així que s’han convertit en el soci perfecte i volem mantindre’l en el Circuit molt temps”, ha assenyalat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert, que ha qualificat a la NASCARcom una “referència internacional en el món de l’automobilisme”. Per part seua, el màxim responsable de les Whelen NASCAR Euroseries, Jerome Galpin, s’ha mostrat “molt content” per l’acord aconseguit.

El València NASCAR Fest és un festival de carreres i activitats amb marcat caràcter americà que el passat cap de setmana va reunir en el Circuit a 16.000 afeccionats. Tots ells van poder gaudir d’un esdeveniment obert en el qual el públic es pot acostar als cotxes en la pròpia graella d’eixida, viure en directe l’emoció del podi i participar en el ‘paddock’ en una infinitat d’activitats per a tota la família.

ValenciàEspañol