El riu Gorgos es desborda a Xàbia

L'Ajuntament de Xàbia ha tancat els accessos a la franja litoral de la localitat i s'ha tallat el trànsit pels camins que creuen el riu Gorgos, el qual s'ha desbordat.

L’Ajuntament de Xàbia ha tancat els accessos a la franja litoral de la localitat i s’ha tallat el trànsit pels camins que creuen el riu Gorgos, el qual s’ha desbordat.

Segons fonts municipals, està prohibit circular per la franja litoral de la Caleta, Arenal, Marina Espanyola i La Grava, mentre que es troben tallats al trànsit el carrer Bolonya, el carrer Milà, l’avenida Mediterrani i l’avenida Ultramar.

Quant al riu Gorgos, s’ha desbordat i, per açò, s’ha tallat al trànsit els camins que travessen el riu (camí Barranc de Lluca). A més, s’han desallotjat dos càmpings i Creu Roja ha habilitat un alberg en el pavelló polivalent del Clot.

D’altra banda, hi ha danys no quantificats en instal·lacions municipals com la Casa del Cable, on el temporal ha rebentat les vidrieres o en el Trinquet, on el vent ha arrancat les plaques solars.

Des de l’Ajuntament insisteixen en la recomanació de no eixir de casa si no estrictament necessari i de mantindre’s allunyats especialment de les zones costaneres i pròximes al riu Gorgos.CatalanSpanish