Rivera: “La vertadera Espanya és la d’eixos herois anònims que treballen cada dia pel nostre país”

El President de Ciutadans, Albert Rivera ha presentat les seues propostes polítiques en l’Hotel Luz de Castelló, sota el nom de ‘Trobada Ciutadana’. El líder de Cs ha sigut rebut per més de 900 persones amb una gran ovació.

El President no ha estat a soles, ja que a part dels representants del partit en la Castelló, també estaven presents, Mari Carmen Sánchez, la portaveu en les Corts Valencianes, Toni Cantó, diputat per la província de València i el portaveu, José Manuel Villegas.

Albert Rivera, ha defensat que “La vertadera Espanya no és la de les mossegades del PP, la del 3% dels nacionalistes o la dels ERE del PSOE, sinó la d’eixos herois anònims que treballen cada dia pel nostre país”. A més, ha subratllat que “el Govern ha de garantir que es complisca la Constitució i per açò, ningú ha de demanar perdó per defensar la igualtat, la llibertat i la solidaritat”.

Respecte a les pensions, el president ha assenyalat que “per a garantir-les avui i demà cal reformar el mercat laboral i crear ocupació de qualitat”. “La baixa natalitat és un dels grans problemes per açò, anem a ajudar a les famílies a través de mesures de conciliació i d’igualtat”, ha apuntat el líder.

Rivera ha defensat “la importància de garantir un finançament just”, però ha criticat que “PSOE i PP recolzen el contingent basc i atorguen privilegis les comunitats més riques”. Per açò, “Cs és l’única alternativa entre el victimisme del tripartit i els que han fet de la Comunitat Valencià el seu quiosquet”, ha afegit. El president ha destacat que “Castelló és una de les províncies que més creix” i que “en Cs estem convençuts que en 2019 governarem la Comunitat Valenciana i obtindrem moltes alcaldies”. “Els valencians són exemple de voler a la teua comunitat i estimar al teu país”, ha postil·lat el líder del partit.
Per a finalitzar, Albert Rivera s’ha dirigit als seus votants, assenyalant que “no solament us necessitem, sinó que vosaltres sou protagonistes d’aqueix canvi, compteu amb nosaltres perquè jo compte amb vosaltres”.

Per la seua banda, la síndica de Cs en Les Corts valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha manifestat que “els valencians no es mereixen haver de triar entre un PP corrupte que devia demanar perdó als valencians i un Govern de conveniència del Botànic la gestió del qual ni està ni se li espera”. El secretari de Comunicació de Cs, Toni Cantó, ha subratllat que “el tripartit s’ha dedicat a crear problemes on no n’hi havia i a enfrontar als valencians”. Finalment, el portaveu de Cs en l’Ajuntament, Vicente Vidal, ha assegurat que “Castelló és una ciutat oberta i d’oportunitats, que cerca ser millor cada dia igual que l’esperit que mou Cs amb el seu projecte per a tot el país”.

L’acte ha finalitzat amb el públic acomiadant a Albert Rivera, baix aplaudiments i víctors de ‘President, President,…”.

CatalanSpanish