Detingut un home a València per robar a tres persones i causar danys en l’aparador d’una botiga

Els danys ascendien a uns 3.000 euros.

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir al matí a València a un home de 40 anys, d’origen pakistanés, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i un altre de danys, després de pel que sembla agredir i intimidar amb un tornavís a tres persones perquè li entregaren els diners que portaven, i fracturar dos cristalls de l’aparador d’un establiment comercial. Els danys ascendien a uns 3.000 euros i es va apoderar d’uns 400 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies d’una sèrie de robatoris amb violència i intimidació per part d’un home als carrers del districte de Proveïments de València.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós abordava a les seues víctimes bé agredint-les o bé intimidant-les amb un tornavís perquè li entregaren els diners que portaven. Es va apoderar d’uns 400 euros.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que a més el presumpte autor havia causat uns danys en un establiment comercial del mateix districte, consistents en la fractura de dos cristalls de l’aparador.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat ahir al matí a València va ser detingut com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un de danys.

Publicitat