Detenen a un home per robar en una cafeteria de València

Se li considera el presumpte autor d'altres dos robatoris més en cafeteries. En una d'elles hauria entrats dues vegades.

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut en el carrer Sant Vicent Màrtir de València a un home de 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en una cafeteria del districte Centre de València, després de pel que sembla accedir al seu interior forçant la porta i una vegada dins inspeccionar la caixa registradora i el local.

Els agents li consideren a més el presumpte autor d’altres dos robatoris amb força comesos a l’octubre, un d’ells en el mateix local.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que durant la matinada del divendres s’havia comès un robatori amb força en una cafeteria del districte de Centre de València.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el sospitós per a accedir a l’interior del local pel que sembla havia forçat la porta d’entrada al mateix. Una vegada dins va obrir la caixa registradora i va regirar l’establiment.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que va ser localitzat 11 hores després en el carrer Sant Vicent Màrtir de València on ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar que a l’ara detingut se li podria considerar a més el presumpte autor d’altres dos robatoris amb força, un d’ells en la mateixa cafeteria i un altre en una altra cafeteria del mateix districte en la qual es va apoderar d’uns 1.500 euros, comesos a l’octubre.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat