Detingut un home a València per robar i conduir en sentit contrari

Agents de la Policia Local de València han detingut a un home de 43 anys per robar presumptament un equip de so d'un vehicle i conduir en sentit contrari.

contrari
Publicitat

Agents de la 2a Unitat de Districte Russafa de la Policia Local de València han detingut a un home de 43 anys per robar presumptament un equip de so d’un vehicle. Els fets van ocórrer el dijous passat al voltant de les 00.00 hores quan una patrulla que realitzava labors de prevenció en la zona va observar a un vehicle circulant en sentit contrari per l’Avinguda Ausiàs March pel que es va procedir a donar-li l’alt.

En un moment de la persecució el conductor va abandonar el vehicle portant una borsa a la mà, sent interceptat minuts després per un agent. Posteriorment es va inspeccionar el contingut de la bossa que portava l’home, havent-hi en el seu interior un reproductor d’àudio i un altaveu. A més se li va realitzar l’escorcoll preventiu de seguretat localitzant en un de les seues butxaques una llanterna i un tornavís.

PublicitatRovira  

Seguidament es va comprovar que el vehicle en el qual viatjava el presumpte autor dels fets, tenia un dels cristalls fracturats així com el quadre de comandament on generalment se situa l’equip de so, amb aspecte d’haver sigut forçat pel que va ser detingut i lloc a disposició judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela