Detingudes dues persones per un robatori amb força i per apropiació indeguda a Requena

La Guàrdia Civil de Requena en el marc de el “Pla Major de Seguretat dels nostres Majors” ha detingut a dues persones pels presumptes delictes de robatori amb força en les coses i apropiació indeguda a una persona d'avançada edat.

robatori

La Guàrdia Civil de Requena en el marc de el “Pla Major de Seguretat dels nostres Majors” ha detingut a dues persones pels presumptes delictes de robatori amb força en les coses i apropiació indeguda a una persona d’avançada edat, abusant de la confiança que la víctima havia dipositat en tots dos, ja que un d’ells era el seu inquilí i l’altra la seua cuidadora.

L’operació “EXTRACTION” es va iniciar a principis d’aquest mes d’octubre després de tenir coneixement que a una dona d’avançada edat li havien sostret diversos estris personals i un sobre de 500 euros del seu domicili.

Després d’una complicada i laboriosa recerca es va aconseguir identificar als suposats autors dels fets els quals un era l’inquilí de la mata i l’altra persona la seua assistenta de la llar, tots dos de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 43 i 63 anys.

En concret es van realitzar 33 reintegraments de diners des del 4 de gener del 2018 fins a l’1 d’octubre d’aquest mateix any. Fruit d’aquestes gestions el passat 19 d’octubre, es procedeix a la identificació dels autors i la posterior detenció dels mateixos.

Els detinguts prevalent-se de l’avançada edat de la mata i la confiança que existia en compartir habitatge i ser com a familiars, van aconseguir sostraure-li estris personals i al voltant de 20.000 euros.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció nº 6 d’Alzira.

Publicitat