Detenen a tres homes implicats en un robatori a l’interior d’un habitatge de Sueca

Utilitzaven per a accedir a l'habitatge un extractor de barrets forts dels utilitzats per manyans per a obrir porta.

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis, ha detingut a tres homes, per la seua implicació en un robatori a l’interior d’habitatge amb els habitants dins.

La Guàrdia Civil de Sueca, en col·laboració amb la Policia Local d’aquesta població, inicie l’operació “COLQUIS” a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors de fets delictius ocorreguts en domicilis d’aquestes poblacions.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquests fets i conducta contra els presumptes autors dels fets.

Fase d’Explotació

La fase d’explotació d’aquesta operació culmine el passat 12 de desembre amb la detenció de tres homes amb edats compreses entre els 26 i 31 anys i de nacionalitat georgiana, per la seua presumpta implicació en un delicte contra el patrimoni i robatori a l’interior d’habitatge.

Modus operandi

Els presumptes autors van accedir a l’habitatge forçant el barret fort de la porta d’entrada amb un extractor de barrets forts dels utilitzats per manyans.

Cal destacar que es trobaven els habitants en el seu interior amb la perillositat que això comporta.

Els efectes sostrets corresponen amb xicotets electrodomèstics, aparells electrònics, joies i diners, en definitiva, articles de fàcil eixida al mercat il·lícit i fàcilment convertible en beneficis econòmics.

Els agents van intervindre un ordinador portàtil, un rellotge de marca i cable d’alimentació de l’ordinador. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 5 de Sueca.

Publicitat