Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació a un menor d’edat a Alfafar

Van atemorir al menor d'edat a punta d'arma blanca, robant-li així una cadena d'or que este portava.

A la fi del mes de juny del present any, quatre homes de nacionalitat espanyola, d’entre díhuit i vint-i-set anys, van introduir a un menor d’edat en el vehicle en el qual estos es trobaven. Una vegada a l’interior, estos van atemorir al menor d’edat a punta d’arma blanca, robant-li així una cadena d’or que este portava.

En dies posteriors, un dels suposats autors aconsegueix el número de telèfon de la víctima amb la finalitat de coaccionar-lo i acoquinar-lo mitjançant una sèrie de missatges a través de l’aplicació de missatgeria Whatsapp perquè este li entregara diners o joies que tinguera a casa dels seus familiars per a lucrar-se amb la venda d’estes.

Després de diverses gestions i labors d’investigació, seguiment i vigilància dels domicilis, llocs que freqüentaven estos homes, unit a la perseverança per part dels agents actuants, finalitza l’Operació HYENS aconseguint-se identificar i localitzar plenament als presumptes autors dels fets per un delicte de robatori amb violència i intimidació, resultant ser veïns de les localitats de Sedaví i d’Alfafar.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Catarroja.

CatalanSpanish