Dos homes detinguts a Oliva per un delicte de robatori amb violència a una persona amb mobilitat reduïda

La Guàrdia Civil ha detingut a 2 homes de 25 i 27 anys com a presumptes autors d'un robatori amb violència en la localitat d'Oliva.

La Guàrdia Civil d’Oliva-Gandia ha detingut a dos homes, veïns d’Oliva, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència a un home de 40 anys amb mobilitat reduïda.

Els fets es van registrar sobre les 4:00 hores de la matinada del passat 22 d’octubre, quan la mata eixia d’un conegut local de la localitat d’Oliva de maquines recreatives on havia guanyat 350 euros.

Una vegada la mata va eixir del local ja en la via pública, un jove se li va acostar per l’esquena, agarrant-ho del coll, intentant realitzar una tècnica de judo coneguda com “mata lleó”, la qual consisteix en un estrangulament amb els braços al voltant del coll, provocant la falta d’aire de la persona que rep la tècnica.

Mentre el perjudicat intentava zafar-se de l’agressió, un segon jove procedia a llevar-li la cartera amb els diners guanyats per la mata prèviament, així com la seua documentació. Una vegada aconseguit el seu objectiu els autors van fugir corrent, deixant a la víctima tirada en la vorera.

Després de tenir coneixement dels fets, els Agents van centrar la recerca, en els clients habituals d’aquest tipus d’establiments, aconseguint aconseguir la identificació dels mateixos a través de les càmeres de seguretat, els quals van ser identificats pels investigadors i posteriorment per la víctima.

Per tot açò el passat 27 de novembre es va procedir per la Guàrdia Civil d’Oliva a la detenció de dos homes, de nacionalitat espanyola i marroquina, amb edats compreses entre els 25 i 27 anys, com a suposats autors d’un delicte de robatori amb violència.

Gràcies a la recerca duta a terme, s’ha aconseguit recuperar la documentació de la mata i efectes personals a excepció dels diners.

Publicitat