Detingut un home com a autor de robatoris en domicilis i vehicles de Cabanes i Benicàssim

En menys de 15 dies la Guàrdia Civil ha esclarit un total de 26 fets delictius, robatoris i furts en domicilis i interior de vehicles comesos a Benicàssim, Cabanes i Castelló

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora de tres robatoris en domicilis a Cabanes, un altre de robatori en interior d’un vehicle i furt a Benicàssim.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar amb motiu dels serveis que es tenen establits per a combatre els robatoris i furts a l’interior de domicilis en la província, quan van tindre coneixement de la comissió de diversos fets delictius comesos a Cabanes i Benicàssim.

PublicitatAVL

Immediatament es van iniciar les corresponents gestions, que després de diverses línies d’investigació i nombroses gestions, es va procedir a la identificació, localització i detenció d’un home de 49 anys i veí de Castelló, com a suposat autor de quatre robatoris i furt.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia dels de Castelló.
En menys de 15 dies la Guàrdia Civil ha esclarit un total de 26 fets delictius, robatoris i furts en domicilis i interior de vehicles a Benicàssim, Cabanes i Castelló.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicàssim.

Esta publicació està disponible en : Valencià