Detingudes 11 persones implicades en robatoris amb força a la província de València

Els autors dels fets van sostraure en diferents localitats dos camions, planxes metàl·liques, material per al muntatge d'esdeveniments, elements tèxtils i eines.

província

La Guàrdia Civil de Carlet ha procedit en el marc de l’operació “ZALOS” a la detenció d’11 persones que formaven un grup criminal dedicat a la sostracció d’efectes per a la seua posterior venda de forma il·lícita a la província de València.

Aquesta operació desenvolupada per part de components de la Guàrdia Civil de Carlet s’inicie arran d’un robatori de planxes metàl·liques en una empresa d’aquesta localitat. Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detindre a deu homes i una dona d’edats compreses entre els 19 i 29 anys de nacionalitats espanyola i italiana, per la seua implicació en diferent grau en delictes de robatori amb força, furt i pertinença a organització criminal.

Els autors en alguns dels seus robatoris utilitzaven camions de gran tonatge prèviament sostrets. En els 5 registres realitzats pels agents en Benimamet, Pobla de Vallbona i Manises es va intervindre i recupere dos camions, material d’una empresa dedicada a muntatge d’escenaris en festejos. Material plàstic i tèxtil procedent de robatori en empreses així com gran quantitat d’eines. El valor material sostret ascendiria als 386.350 €.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Carlet (València).

Publicitat