Un detingut per robatoris amb força en habitatges d’Alcossebre

El detingut posseeix antecedents per delictes contra el patrimoni.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor de cinc delictes de robatori amb força en interior habitatge i un delicte de danys.

La investigació va començar a la fi del mes de maig de l’any en curs arran de la recepció de diverses denúncies de robatoris perpetrats en la localitat d’Alcossebre, concretament en la zona de Capicorp, en una mateixa zona on es troben diversos habitatges utilitzats pels propietaris com a segones
residències, tractant-se de xalets individuals i en alguns casos masies.

Després de la realització de nombroses perquisicions, així com vigilància en la zona per la Guàrdia Civil, tots els indicis van portar a un home que resideix en un radi molt pròxim dels immobles violentats.

Després de totes les evidències recaptades, la localització d’alguns dels objectes sostrets en un annex de l’habitatge del sospitós, se li va detenir tractant-se d’un home de 59 anys, com a suposat autor de cinc delictes de robatori amb força i un delicte de danys en interior d’habitatge.

El detingut posseeix antecedents per delictes contra el patrimoni. Alguns dels objectes sostrets han sigut recuperats i entregats als seus legítims propietaris.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc de la Guàrdia Civil d’Alcalà de Xivert.