Dues persones detingudes per robatoris amb força en diversos trasters de Benicàssim

Els autors van ser sorpresos portant diversos objectes sostrets que van ser entregats als seus legítims propietaris.

PublicitatAVL

Amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts a la província, s’han detingut a dos homes com a suposats autors de cinc delictes de robatori a l’interior de diversos trasters de la localitat de Benicàssim.

Durant la matinada del passat 23 de gener, mentre la patrulla prestava servei propi del Cos per la localitat de Benicàssim, van observar una furgoneta, que després d’albirar el vehicle bicolor va fer una maniobra que va resultar estranya als Guàrdies Civils, podent entrellucar que portava en el seu interior el que semblava una bicicleta tapada amb una lona de color blau.

PublicitatRovira  

Els Guàrdies Civils van procedir a donar l’alt al vehicle, identificant als dos ocupants del seu interior, els quals portaven amagats en les seues vestidures unes tenalles i diversos utensilis que s’usen normalment per a obrir els barrets forts dels panys de les portes.

Posteriorment van realitzar un registre del vehicle, trobant en la part dels seients posteriors, dos parells de guants negres, una bufanda braga per a tapar-se el rostre, un capell negre, una clau anglesa, un tornavís i cinta aïllant negra. Ja en la part de la càrrega del vehicle van trobar dues bicicletes, una d’elles amb una porta cadireta, un trepant, diversos jocs de tornavisos, dues garrafes d’oli i diversos objectes, els quals, tots dos homes no van poder demostrar la seua procedència.

En eixos moments, els Guàrdies Civils actuants van tindre coneixement que
un matrimoni es trobava denunciant en dependències de la Caserna de Benicàssim,
que el seu traster havia sigut forçat eixa mateixa nit, coincidint la ubicació del mateix amb el carrer on es van trobar amb la furgoneta, de la mateixa manera, van reconéixer com a seus. diversos dels objectes que portaven en eixos moments.

Després de la realització de nombroses perquisicions i obtenció de diverses proves,
es va poder comprovar com estes persones van ser també els possibles autors
d’altres quatre delictes de robatori amb força a l’interior d’altres trasters de la
localitat aqueixa mateixa matinada.

La Guàrdia Civil va aconseguir detindre a dos homes de 38 i 39 anys, com a suposats autors de cinc delictes de robatori amb força a l’interior de diversos trasters de la localitat de Benicàssim, de moment es continua investigant la seua possible autoria en altres delictes de robatori amb força, així mateix es proposa per a sanció per mancar el vehicle
amb el qual circulaven d’assegurança obligatòria.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels
Jutjats de Castelló.

L’actuació ha sigut efectuada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicàssim amb la col·laboració de Policia Local.