Detingudes 2 persones implicades en robatoris en trasters en Carcaixent

robatoris

 La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dues persones de nacionalitat espanyola implicades en delictes continuats de robatori amb força en interior de trasters i garatges

 En els registres realitzats pels agents s’han recuperat nombrós material de construcció procedent dels diferents fets delictius

La Guàrdia Civil de Carcaixent va tenir coneixement de diversos fets delictius que s’anaven produint des de cap a diversos mesos en trasters i garatges de la localitat de Carcaixent on els autors actuaven utilitzant la força per a trencar els panys i fracturar les portes d’aquests habitacles.

Per tot açò, en el marc del Pla de millora de la seguretat contra robatoris d’habitatges s’inicie l’operació “GARAGOL” per part de components de la Guàrdia Civil de Carcaixent, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir el passat 21 de març, a dos homes de 28 i 35 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de diversos delictes continuats de robatori amb força. Els autors dels fets delictius, cometien els robatoris mitjançant forçament de panys i fractures de portes, sostraient els efectes de valor que es trobaven en el seu interior.

En el registre que van realitzar els agents en un habitatge de Carcaixent, van confiscar material de construcció, trepants, filadores, caladores, tornavisos elèctrics i caixes d’eines completes.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció núm. 2 d’Alzira.