Roben el Jesuset del Betlem de la plaça de la Vila de Vila-real

La figura més important del Belen de la plaça de la Vila de Vila-real va desaparéixer només uns dies després que s'inaugurara.

Publicitat

La figura més important del Belen de la plaça de la Vila de Vila-real va desaparéixer només uns dies després que s’inaugurara.

El Jesuset va ser substituït ràpidament per una altra figura de similars característiques, ja que l’Ajuntament de Vila-real havia previst que això podia succeir.

PublicitatRovira  

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, va manifestar el seu malestar pels fets i no entén aquest tipus d’actuacions en els dies previs al Nadal. De fet, l’edil ha recordat que l’any passat es va produir un succés semblant al Betlem de Castelló i la figura del Jesuset no va aparéixer finalment.

Els actes vandàlics només aconsegueixen produir danys materials i molt malestar entre els veïns. Les figures del pesebre del Betlem de Vila-real porten anys sent protegides per una caseta amb barrots en les finestres i la porta.

Des del consistori es va avançar ahir que estan disposats a trobar als autors del robatori i encara que s’estan revisant les càmeres de seguretat instal·lades prop del Betlem, s’ha demanat la col·laboració ciutadana per a trobar la figura robada.

Silvia Gómez es reunirà durant el dia de hui amb els responsables de Serveis Públics per a valorar si és possible reforçar la seguretat del Betlem augmentant la presència policial durant estes dates.

PublicitatJuega Limpio Orihuela