23.9 C
Valencia

Roben el Jesuset del Betlem de la plaça de la Vila de Vila-real

La figura més important del Belen de la plaça de la Vila de Vila-real va desaparéixer només uns dies després que s'inaugurara.

- Publicitat -AVL

La figura més important del Belen de la plaça de la Vila de Vila-real va desaparéixer només uns dies després que s’inaugurara.

El Jesuset va ser substituït ràpidament per una altra figura de similars característiques, ja que l’Ajuntament de Vila-real havia previst que això podia succeir.

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, va manifestar el seu malestar pels fets i no entén aquest tipus d’actuacions en els dies previs al Nadal. De fet, l’edil ha recordat que l’any passat es va produir un succés semblant al Betlem de Castelló i la figura del Jesuset no va aparéixer finalment.

Els actes vandàlics només aconsegueixen produir danys materials i molt malestar entre els veïns. Les figures del pesebre del Betlem de Vila-real porten anys sent protegides per una caseta amb barrots en les finestres i la porta.

Des del consistori es va avançar ahir que estan disposats a trobar als autors del robatori i encara que s’estan revisant les càmeres de seguretat instal·lades prop del Betlem, s’ha demanat la col·laboració ciutadana per a trobar la figura robada.

Silvia Gómez es reunirà durant el dia de hui amb els responsables de Serveis Públics per a valorar si és possible reforçar la seguretat del Betlem augmentant la presència policial durant estes dates.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells simultanis a Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura

Segons el president Martí, aquesta primera celebració oficial en la institució provincial del dia de la Comunitat Valenciana també vol ser un acte de suport al sector pirotècnic

Detectat un nou brot de covid-19 a Alzira per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 243 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Alfarp per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes

La Comunitat Valenciana registra 903 positius en un dia i 7 morts

Els hospitals valencians tenen, actualment, 415 persones ingressades
- Advertisement -

: Valencià