Aliaga: “Els veïns de Rocafort elaboraran el programa electoral del PP”

Una web oberta les 24 hores del dia als veïns de Rocafort per a conéixer les seues propostes, idees i preocupacions

“Una participació ciutadana activa és fonamental per a aconseguir el municipi que necessitem i desitgem”, ha assegurat Aliaga (05.04.2019).-El ​Partit Popular ​de Rocafort ha posat en marxa una nova pàgina web que estarà oberta als ciutadans les 24 hores del dia, on poden enviar les seues propostes, idees, millores i inquietuds. (​www.ppval.org/rocafort​)​.

Les propostes les poden registrar en la web o en bústia habilitada per als quals preferisquen fer-ho en paper. Tots els veïns de Rocafort han rebut a les seues cases un fullet informatiu amb la finalitat que puguen participar de forma activa en l’elaboració del programa electoral del PP de Rocafort.

Agustín Aliaga, candidat a l’alcaldia de Rocafort, ha assegurat ​“que una participació ciutadana activa és fonamental per a aconseguir el municipi que necessitem i desitgem”.

Sobre la base de les propostes rebudes, així com totes les inquietuds que es recullen de la societat civil, associacions i urbanitzacions, s’elaborarà el programa electoral del Partit Popular de Rocafort, amb el que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig​.

“La nostra intenció és que els veïns de Rocafort elaboren el programa electoral del PP del nostre municipi”, ​ ha assenyalat Aliaga. El Partit Popular de Rocafort es presenta a les eleccions municipals amb el lema ​“il·lusió per Rocafort” i segons ha assegurat Aliaga ​“volem crear un projecte per als pròxims quatre anys integrador i inclusiu on els ciutadans tinguen un paper actiu”.

CatalàEspañol