Rocafort i Godella decreten 3 dies de dol per la mort dels dos menors

En els dos municipis es guardaran minuts de silenci en record dels menors

Els Ajuntaments de Rocafort i Godella han decretat tres dies de dol oficial per la mort dels dos xiquets de tres anys i mig i cinc mesos els cossos dels quals sense vida van ser trobats este dijous enterrats en este últim municipi.

Les banderes de Rocafort, on estava escolaritzat el germà major, onegen a mitjana fins a des de hui en senyal de dol per este succés, segons informa l’Ajuntament del municipi en un comunicat.

Així mateix, este migdia hi haurà una concentració a la porta del Consistori, on es guardarà un minut de silenci en record dels dos menors i es llegirà també un manifest.

En el cas de Godella, municipi de residència de la família, l’Ajuntament ha decretat tres dies de dol i al migdia es guardaran dos minuts de silenci a la porta del consistori en memòria dels menors.

L’Ajuntament, segons publica en la seua pàgina web, lamenta el trist succés i agraeix el treball “de les 110 persones” que han participat en l’operació, entre guàrdies civils, policies locals, bombers i membres de Protecció Civil, així com “el treball, la paciència i la professionalitat” dels mitjans de comunicació. Així mateix, prega respecte per la família dels menors.

La Guàrdia Civil va trobar ahir enterrats els cadàvers dels dos xiquets desapareguts a Godella i va detindre a la mare de tots dos després de confessar, després de diverses hores d’interrogatori, on estaven els seus cossos.

CatalàEspañol