El Ple de l’Ajuntament es va sumar a la reivindicació de l’arribada del Tren de Rodalies fins a Port de Sagunt

L'arribada del tren de passatgers fins a Port de Sagunt va tornar este dimarts al ple.

El Ple de l’Ajuntament de Sagunt, celebrat este dimarts, s’ha sumat novament a la reivindicació dels veïns de Port de Sagunt, que porten anys “suplicant” l’arribada del tren de rodalies fins al seu nucli de població.

Així, l’acord plenari ha exigit “a tots els partits polítics amb representació en el Congrés, que plantegen les esmenes oportunes perquè els Pressupostos Generals de l’Estat recullen la partida necessària per al Tren de Rodalies fins al Port de Sagunt, evitant d’esta manera la gravíssima discriminació cap als habitants d’este nucli de població”.

Així mateix, el Portaveu del Grup Municipal Iniciativa Portenya, Manuel González, presente la moció a la consideració del Ple de l’Ajuntament de Sagunt que es va votar per unanimitat. L’Ajuntament de Sagunt notificarà al Conseller d’Obres Públiques i al Secretari Autonòmic el contingut d’esta moció, sol•licitant-los una reunió amb tots els portaveus municipals com més prompte millor.

D’esta forma, el text de la moció recull que “la setmana passada es van conéixer amb major detall els pressupostos generals de l’Estat, que contemplen per a este mateix any una inversió en la xarxa de rodalies a la Comunitat Valenciana, que no dediquen ni un sol euro per a la nostra reivindicació. Per a executar l’obra completa, la partida necessària seria inferior als tres milions d’euros, però per a este mateix any, seria suficient amb destinar una quantitat inferior per a la realització del projecte d’execució”.

La Conselleria d’Obres Públiques es va comprometre a portar esta exigència davant el Ministeri, segons consta en l’escrit de la moció, “ens trobem amb el més absolut menyspreu en la prestació del servei públic de transport. Per això, es va presentar una nova moció davant el ple, perquè tots els regidors que compten amb representants dels seus partits en el Congrés, aportaren el seu granet d’arena en este assumpte.”

Publicitat