sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rodríguez en Quart: “La inversió en el Parc Esportiu demostra que no ens hem equivocat en confiar en els municipis”

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, acompanyat per l’alcaldessa de Quart, Carmen Martínez, el diputat de Projectes Europeus i regidor de l’Ajuntament, Bartolomé Nofuentes, i la diputada d’Esports, Joventut i Igualtat, Isabel García, ha visitat el nou Parc Recreatiu-Esportiu del municipi, una instal·lació inaugurada el passat 11 de març a la qual la Corporació provincial ha destinat una subvenció de 784.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles.

En paraules de Jorge Rodríguez, “aquest tipus d’actuacions que milloren la qualitat de vida de les persones i ofereixen als ciutadans la possibilitat de practicar esport o gaudir de l’oci en família demostren que no ens equivoquem en confiar en els municipis”. “Els alcaldes i alcaldesses són els que millor coneixen les necessitats dels seus veïns i els que estan decidint en què invertir les ajudes de la Diputació”, ha afegit Rodríguez.

El president ha destacat la responsabilitat que l’Ajuntament de Quart ha evidenciat a través de les actuacions empreses amb els diferents plans provincials. Actuacions que s’han centrat en matèria d’esports i zones recreatives, cas del parc visitat pel president de la Diputació o el canvi de jocs infantils en el parc de Sant Onofre, on també s’ha condicionat un espai verd i s’han instal·lat dos pistes esportives; però també en altres obres urbanes i serveis socials, com la reducció dels forats i la senyalització als carrers del municipi i l’adquisició de mobiliari per a la residència de majors.

Durant la visita, l’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, ha mostrat els detalls d’aquesta nova instal·lació, subvencionada amb ajudes de la institució provincial, una construcció situada entre l’avinguda del Mediterrani i Roll dels Eres, amb la qual s’aconsegueix la vintena d’instal·lacions esportives municipals en la localitat.

La inversió en el Parc Recreatiu-Esportiu, que Carmen Martínez ha remarcat amb la intenció que Quart “siga un referent en l’àmbit esportiu en tota la comarca”, és la més abundant, amb prop de 800.000 euros, encara que les ajudes de la Diputació a Quart apleguen a 1.800.000 euros en els primers 18 mesos de legislatura.

A més dels 895.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles, que Quart de Poblet ha destinat principalment al nou Parc Esportiu de Roll dels Eres, el municipi de l’Horta Sud ha rebut 208.000 euros del Pla d’Obres i Serveis (PPOS), 140.000 euros per al mobiliari de la residència de majors, 75.000 euros del Pla de Camins i Vials, 45.000 euros del Pla d’Ocupació i 25.000 euros per a eliminar barreres arquitectòniques en un camí ciclopeatonal.

Últimas noticias

Contenido relacionado