Rodríguez reapareix com a alcalde d’Ontinyent en una reunió amb Ana Barceló

Rodríguez havia delegat les seues funcions com a alcalde en Rebeca Torró, que també ha participat en la reunió com a primera tinent d'alcalde del consistori

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que va dimitir com a president de la Diputació de València i havia delegat les seues funcions en el consistori després de la seua detenció per unes suposades irregularitats en la contractació de directius en Divalterra, ha reaparegut en el seu càrrec en l’Ajuntament en una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

Segons un comunicat de l’Ajuntament, Rodríguez ha mantingut una reunió amb Barceló, qui li ha confirmat que la Conselleria de Sanitat augmentarà quasi un 20 % la inversió prevista per a les obres de l’Hospital d’Ontinyent, de 26,1 a 32 milions d’euros.

PublicitatAVL

Es tracta d’una de les reunions de seguiment per als tràmits previs a la construcció del centre hospitalari, on la consellera també ha exposat que el projecte bàsic d’execució d’obres es presentarà a l’agost i la licitació a final de l’últim trimestre d’enguany perquè les obres puguen arrancar en a primera meitat de 2019.

Fins al moment, Rodríguez havia delegat les seues funcions com a alcalde en Rebeca Torró que, segons el comunicat municipal, també ha participat en la reunió com a primera tinent d’alcalde del consistori. A la trobada també ha assistit el regidor de Territori, Jaime Peris, i la directora general d’Eficiència i Règim Econòmic, Carmelina Pla.

Barceló ha subratllat que des de la seua àrea seguiran “executant les gestions previstes i necessàries per a fer realitat la construcció d’este centre sanitari tan demandat perquè els veïns d’Ontinyent i la seua àrea d’influència disposen d’una infraestructura sanitària pública de la màxima qualitat”.

L’alcalde d’Ontinyent ha sostingut que l’anunci de l’ampliació de la inversió i l’avanç en els tràmits “és una molt bona notícia” i ha valorat que demostra “l’aposta” del Consell “per fer realitat este projecte que està suposant un llarg camí d’esforços però que valdrà la pena perquè, una vegada construït, suposarà un abans i un després en l’atenció sanitària a Ontinyent i la Vall d’Albaida”.

Esta publicació està disponible en : Valencià