20.4 C
Valencia

El pavelló impulsat per Juan Roig a València es dirà “Casal Espanya Arena”

Es construeix amb l'objectiu de posicionar la ciutat i la Comunitat Valenciana com a referent mundial en entreteniment.

- Publicitat -AVL

Juan Roig, acompanyat de l’equip de Licampa 1617 S.L., societat constituïda amb el seu patrimoni personal amb l’objectiu de promoure la construcció d’un Arena a València, ha visitat este matí l’inici d’obres d’este recinte multiusos, que albergarà actes esportius, culturals i d’entreteniment de primer nivell nacional i internacional.

Este projecte, iniciativa personal i altruista de Juan Roig i fruit de la col·laboració i iniciativa publicoprivada, arranca les seues obres després de diversos anys d’esforç, treball i il·lusió per part de tots els agents tècnics, socials i polítics implicats, i que va començar formalment el juliol de 2018 quan va rebre el suport polític unànime de tot el Consistori a través d’una moció conjunta considerant-lo d”interés general per a la ciutat de València’.

Així mateix, hui s’ha presentat el nom d’este recinte, “Casal Espanya Arena”. Casal, perquè representa l’essència de l’activitat dels barris de València, i això és el que representarà l’Arena, un espai de trobada on milers de persones es reuniran per a gaudir d’esdeveniments esportius, culturals i d’entreteniment. Espanya, perquè no serà només per a la ciutat de València, sinó també per a la Comunitat i resta del país, el nom del qual s’inclou perquè tinga transcendència internacional, sent un dels objectius convertir-se en un focus d’atracció turístic que complemente l’extraordinària oferta que existeix a València, en la Comunitat i a Espanya. I Arena, concepte internacional que recull als recintes, pavellons i estadis coberts, dissenyats específicament per a esdeveniments esportius, musicals o culturals de màxim nivell; i amb una gran visibilitat i per a un gran nombre d’espectadors.

Juan Roig, ha assenyalat que està “molt satisfet amb l’inici d’obres d’este projecte, i la rapidesa de la gestió duta a terme per part de l’Administració perquè així haja sigut, perquè reactivarà l’economia de la ciutat, al mateix temps que contribuirà a elevar la notorietat i reputació de València i de la Comunitat Valenciana. Quan iniciem esta idea emprenedora sempre vam tindre clar que la nostra iniciativa havia de ser, a més de sostenible, un projecte conjunt que aportara valor a tots els valencians. Hui, “Casal Espanya Arena” comença a ser una realitat”.

Este Arena, que se situa sobre una parcel·la de 21.000 metres quadrats situada als carrers Ángel Villena, Bomber Ramon Duart i Antonio Ferrandis (al costat de L’Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís), ocuparà una superfície total construïda d’aproximadament 47.000 metres quadrats. Així mateix, comptarà amb una capacitat màxima de 15.600 espectadors en manera basket i de 18.600 en manera concerte. A més, el projecte contempla la construcció d’un aparcament subterrani i part en altura amb aproximadament 1.300 places, la construcció de manera annexa de la nova seu del València Basket Club, una sala multiusos per a múltiples disponibilitats de 1.200 metres quadrats, zones de restauració, àmplia oferta de localitats, terrasses i zones premium.

La inversió prevista per a este primer any, que se sufragarà totalment amb el patrimoni personal de Juan Roig a través de Licampa 1617 S.L., societat que a mesura que vagen passant els terminis definirà el model de gestió concorde a les necessitats del projecte, és de 26 milions d’euros del total dels 220 milions d’euros previstos per al total finançament del projecte. Este abasta, a més del recinte cobert, la construcció del pàrquing i una sèrie d’infraestructures complementàries que dinamitzaran el barri, com un parc públic amb zones verdes o la construcció d’una nova i moderna infraestructura per al col·legi públic “Els Arts”.

Mecenatge del projecte Llegat de Juan Roig

“Licampa 1617 – Casal Espanya Arena” s’emmarca dins del Mecenatge del projecte Llegat de Juan Roig i, com la resta d’iniciatives que el componen, com Marina d’Empreses, Fundació Trinidad Alfonso, València Basket i L’Alqueria del Basket, entre altres, persegueix compartir amb la ciutat parteix del molt que d’ella rep.

Un recinte a València que generarà riquesa i benestar en l’entorn

A estos beneficis per a la ciutat s’ha de sumar, segons l’últim informe realitzat per l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie), que este espai contribuirà a generar aproximadament 300 llocs de treball (directes i indirectes) i un impacte econòmic (PIB) a la ciutat de València superior als 10 milions d’euros anuals.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,794FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià