Comencen les obres de rehabilitació i millora del mercat de Rojas Clemente a València

Han començat les obres de millora i rehabilitació funcional del Mercat de Rojas Clemente, una actuació que suposa una inversió pròxima als 487.000 euros.

Han començat les obres de millora i rehabilitació funcional del Mercat de Rojas Clemente, una actuació que suposa una inversió pròxima als 487.000 euros. Així ho ha explicat el regidor en funcions de Comerç, Carlos Galiana, qui ha afegit que es preveu que l’obra estarà acabada en un termini d’onze setmanes.

Es tracta d’una actuació de gran envergadura, però durant les obres continuarà el funcionament normal del mercat, ha subratllat el regidor, qui ha explicat que «s’ha preparat tot allò necessari per tal que els comerciants puguen continuar amb la seua activitat habitual».

Rovira  

Les accions previstes consistixen fonamentalment en la reforma dels baixos del recinte i en la substitució de les cambres frigorífiques del mercat. El projecte contempla la construcció de noves càmeres frigorífiques, ja que fins ara existia un espai d’ús comú que presentava mal estat i exigia una remodelació immediata. En concret, es demoliran les cambres existents i una part dels magatzems del soterrani, i es construiran de noves amb panells tèrmics. També es col·locarà nou paviment de terratzo a les cambres i zones comuns, i s’habilitarà una cambra de neteja, i dos lavabos per al personal empleat del mercat.

Finalment, a la planta primera s’adequarà un nou local per a la col·locació dels compressors de la instal·lació de fred industrial, i es rehabilitaran les escales i la barana de l’escala general.

PublicitatJuega Limpio Orihuela