22.2 C
Valencia

Castelló buit en el dia de la Romeria de Canyes

Hui no se parla del recorregut, ni de la consueta, ni de les canyes. L'Estat d'Alarma pel coronavirus deixa als castelloners en casa, però no sense festa.

- Publicitat -AVL

Pocs vianants al carrer, gent que va a treballar o a passetjar al gos. Eixe és el panorama que hi ha en el que hauria de ser el dia de la Romeria de Canyes. Alguns controls policials en punts estratègics com la ronda Magdalena i en punts clau de la romeria conviden als ciutadans a tornar a les seues cases.

A les cases un sentiment de força colectiva, a les 12 sonaven en molts balcons caceroles, dolçaines i tabals entonant música com el Rotllo i Canya, La Manta al Coll i el Bolero de Castelló.

Lectura del Pregó i de la Llicència de Trasllat

Tots els pregoners de Castelló, per iniciativa de l’alcaldessa Amparo Marco llegiran a les 16h el pregó de la Magdalena. “En agraïment a l’esforç de Castelló en la lliuita contra el coronavirus”.

A les 13h els reis Jaume I de Castelló també procediran a llegir la llicència de trasllat a iniciativa de la Germandat de Cavallers de la Conquesta.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,792FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.

A Castelló, 23 grups de 16 centres educatius s’han hagut de confinar

Educació informa que a les comarques de la província, el 93,6 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat i estan fent classes presencials sense problemes. El percentatge de normalitat és el més alt de la Comunitat Valenciana.
- Advertisement -

: Valencià