Arcadi España encarrega al catedràtic Joan Romero la redacció de l’esborrany de la Llei d’Àrees Metropolitanes

S'inicia així el procés participatiu i dialogat que va anunciar el president de la Generalitat.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha encarregat a Joan Romero, expert en geografia, l’elaboració de l’esborrany del projecte de Llei d’Àrees Metropolitanes de la Comunitat Valenciana, a través de la Càtedra Prospect CV 2030.

Amb este objectiu, el conseller s’ha reunit telemàticament amb el catedràtic Joan Romero i un grup d’experts i expertes procedents de la Universitat de València, la Universitat Pablo Olavida de Sevilla, la Universitat d’Alacant, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona.

Segons ha explicat el conseller, “s’inicia així el procés participatiu i dialogat que va anunciar el president de la Generalitat per a l’elaboració de l’esborrany d’una llei que, amb l’esperit de la Llei de Bases del Règim Local, servisca per a donar respostes als nous reptes i que requereixen solucions supramunicipals i noves formes de cogovernança”.

A esta reunió també han assistit les secretàries autonòmiques d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez, i de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Imma Orozco, i el director General d’Administració Local, Antoni Such.

CatalanSpanish