Ros: “Les polítiques socials són l’ADN del partit socialista”

La candidata al Congrés, Susana Ros, i l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, es reuneixen amb les associacions de diversitat funcional per a recollir les seues reivindicacions.

Publicitat

La candidata al Congrés pel PSPV-PSOE de Castelló, Susana Ros, ha assenyalat que “les polítiques socials són la base fonamental i l’ADN del partit socialista”. Així s’ha expressat després de reunir-se este matí amb les associacions de diversitat funcional de la província per a recollir les peticions d’estos col·lectius. A la reunió també han assistit l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el candidat socialista al Senat, Artemi Rallo, el diputat del PSPV-PSOE en les Corts, Carlos Laguna, i representants de Afanias, Alcer Castalia, Apesocas, Cocemfe, Afdem, Frater, l’ONCE, Ateneu, AEMC, ASPEGUICV, Adec i AFA.

En finalitzar la trobada, Ros ha manifestat que, per al partit socialista, “les persones són el centre bàsic de les nostres polítiques i del nostre programa electoral, que hem elaborat juntament amb la societat civil”.

PublicitatRovira  

Així mateix, la candidata al Congrés s’ha compromés a millorar la Llei de la Dependència, tal com li han transmés els col·lectius, però també ha mostrat el seu compromís amb reduir les llistes d’espera i que els serveis sanitaris tracten les malalties rares i la salut mental.

“Són els nous objectius del partit socialista pensant en les persones i per a les persones. Per això, el 10 de novembre, no és el mateix votar al partit socialista que a les tres dretes. El vot útil per a millorar les polítiques socials i les polítiques pensades per i per a les persones és el partit socialista”, ha ressaltat.

Per part seua, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha valorat el paper d’estes associacions “que realitzen una labor essencial en la societat de manera voluntària i altruista”. “Hem escoltat les seues reivindicacions i, des del partit socialista, tenim clar que cal estar alineats a l’Ajuntament, la Generalitat i el Govern central perquè, amb l’alineació de les forces del PSOE, podem fer que Castelló continue creixent i ser millor en matèria d’accessibilitat”. “Estos col·lectius necessiten un govern fort, estable i progressista com és el partit socialista”, ha conclòs Marco.

PublicitatJuega Limpio Orihuela