22:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rosa Ribas participa al cicle Literatura al Magnànim

L’escriptora Rosa Ribas serà la propera convidada al cicle Literatura al Magnànim, que tindrà lloc aquest dijous 25 de maig, a les 19:00 hores, a la sala del Fons Local de la Biblioteca Pública de València. La novel·lista catalana parlarà sobre el tema Más grandes que la vida: los personajes i després el públic assistent podrà conversar i preguntar a l’escriptora, que signarà els seus llibres.

El cicle de xarrades de destacats autors de narrativa en castellà està organitzat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana a través de la Biblioteca Pública de València. Seguiran a Rosa Ribas, després de la primera conferència de Víctor del Árbol el passat 4 de maig, Care Santos (1 de juny), Santiago Posteguillo (8 de juny) i Alicia Giménez Bartlett (15 de juny).

Autora de novel·la negra

Rosa Ribas es donà a conèixer amb El pintor de Flandes (2006), novel·la històrica d’intriga que transcorre en el Madrid de Felip IV i el comte-duc d’Olivares. En 2007 publicà Entre dos aguas, primera entrega de la sèrie protagonitzada per la comissària hispano-alemanya Cornellia Weber-Tejedor, a la que seguiren Con anuncio (2009), Caída libre (2011) i Si no, lo matamos (2016). A quatre mans, amb Sabine Hofmann, va escriure Don de lenguas, relat ambientat en la fosca Barcelona dels anys cinquanta protagonitzat per la periodista Ana Martí que es va convertir en trilogia amb El gran frío (2014) i Azul marino (2016).

Més recentment i abandonant el gènere negre, ha publicat Pensión Leonardo (2015) retrat de la Barcelona dels anys seixanta a través dels personatges que s’hostatgen a la pensió que dóna títol al llibre, i La luna en las minas (2017), novel·la històrica amb elements fantàstics que ha estat premiada amb el guardó Letras del Mediterráneo, que atorga la Diputació de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado