15.2 C
Valencia

Vicente Rovira: “Vilanova d’Alcolea necessita acabar amb els barracons del col·legi El Trescaire”

Entrevistem a Vicente Rovira que es presenta com a candidat del PP a l'alcaldia de Vilanova d'Alcolea.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Vicente Gabriel Rovira, de 35 anys i advocat de professió es presenta com a candidat del Partido Popular a l’alcaldia de Vilanova d’Alcolea.

Per què es presenta com a candidat a l’alcaldia de Vilanova d’Alcolea?

Se’m va presentar l’oportunitat de fer política pel bé de la gent des de l’administració més pròxima al ciutadà, que és la local, i l’he aprofitada per a poder tornar-li a la societat part d’allò que he rebut d’ella.

Quins serien els pilars fonamentals de la seua acció de govern?

- Publicitat -

La vocació de servici públic, ací venim a servir als veïns. La transparència, l’acció des de l’ajuntament ha de ser raonada i explicada als ciutadans. I l’equanimitat, la voluntat ha de ser tractar a tots els conveïns per igual, sense distingir persones o ideologies.

En què es basa el seu programa electoral del Partido Popular per a Vilanova?

- Publicitat -

Després d’analitzar tot el potencial de Vilanova d’Alcolea, i tot el que ha aconseguit gràcies a una societat civil viva i dinàmica, el programa electoral del Partido Popular està pensat per a què, des de l’acció municipal, facilitar a tots els veïns que ho desitgen puguen explotar totes les oportunitats que este municipi posseix i que no són poques.

Quines són les millores que cal realitzar urgentment en el municipi?

Sóc més partidari d’un anàlisi assossegat de les circumstàncies i valorar les opinions dels interessats que d’emprendre de manera unilateral accions estel·lars amb la finalitat de simular una hiperactivitat que pot provocar efectes inesperats a llarg termini.

Però crec que Vilanova està desaprofitant el sòl industrial que posseeix i que pot ser una gran ferramenta per a generar ocupació i prosperitat i convertir Vilanova d’Alcolea en un lloc encara més atractiu per a viure i treballar del que ja és.

També l’excés de burocràcia està entorpint l’ús de noves tecnologies a favor de l’emprenedoria local i la posada a punt de la Unitat de Respir o la restauració de carrers, son coses que s’anuncien des de fa temps, però se li ha de donar un impuls vigorós.

Si fóra alcalde de Vilanova d’Alcolea, quina seria la primera mesura que prendria?

Vilanova d’Alcolea necessita acabar amb els barracons del col·legi El Trescaire de manera peremptòria i és una cosa que està promesa per l’actual equip de govern des de fa molt, però la realitat és que les obres no es materialitzen i veiem com la construcció de col·legis en altres pobles, que ho van sol·licitar més tard, estan ja avançades.

Així que una de les primeres coses que faria al ser alcalde seria insistir amb vehemència a la resta d’administracions per a aconseguir les obres del col·legi i intentar superar totes les traves que impedixen la seua construcció.

Si fóra regidor del municipi, en quines àrees li agradaria treballar?

La veritat és que em sentiria molt agust tant en Cultura com en Benestar Social.

Treballar en favor tant de les persones com en la conservació i posada en valor del patrimoni, història i tradicions de Vilanonva em faria sentir profundament honrat.

Què diria als seus veïns perquè aposten pel projecte de Vicente Rovira?

Que en aquest projecte ells són els protagonistes. Ací he vingut a servir-los, a posar l’administració local al seu servici i no a l’inrevés.

Quina lectura fa del mandat de l’oposició?

Els companys que m’han precedit en el Partido Popular en l’oposició, ací a Vilanova, s’han trobat amb una sèrie de traves: Plens extraordinaris convocats d’un dia per a un altre, informació que no arriba o és inexistent, etc… Malgrat això, han sabut sortejar tots els obstàculs que se’ls han anat posant en el camí, tenint sempre com a guia la voluntat ferma de treballar pels vilanovins.

Com creu que afecten els resultats del 28-A en les eleccions municipals?

En esta contesa electoral només s’enfronten el Partido Popular i l’actual partit en el govern, que és una agrupació local. Així que les disputes entre sigles a nivell nacional, tenen una difícil extrapolació a nivell municipal.

Estaria obert a governar amb pactes?

El sistema democràtic actual es basa en la contradicció de programes, i la contesa d’idees on l’equip de govern governa i l’oposició fiscalitza les seues accions.

Presentant-se dos partits a un pacte de govern estable impediria el contrast de programes i deixaria sense efecte la labor inquisitiva de l’oposició, amb el crebant que d’això es deriva.

Però en casos puntuals i sempre mirant pel bé de Vilanova d’Alcolea, no em tanque a acords concrets.

Amb quin partit se sentiria més còmode Vicente Rovira pactant?

Havent-se retirat el PSPV-PSOE només hi ha una opció, que és just el partit contra el qual ens disputarem l’alcaldia.

Quina és la seua empremta personal en el seu partit, el Partido Popular?

La constància, el diàleg i la moderació, el Partido Popular, com qualsevol altre partit, és un instrument al servici de la gent, així ho crec i aixina he actuat des que milite en ell.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,296FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Moncofa regala notes de vida i solidaritat al concert benèfic contra el càncer

La cita és el diumenge 29 a les 13 del migdia a la plaça de la Constitució, amb totes les mesures de seguretat i amb aportació voluntària.

El nou carril bici urbà d’Almassora connectarà amb Borriana i Castelló

El consistori reserva 30.000 euros a la senyalització i abalisament de la via ciclista.

Culla estrena un mercat dominical de tòfona negra i productes locals

Naix amb l'objectiu de donar a conéixer el gran potencial culinari d'este fong i l'oferta turística del municipi entorn de la gastronomia.

Consens polític i globus violeta per a l’homenatge d’Onda a les víctimes de la violència de gènere en el 25N

Una part de la campanya d'enguany d'este municipi es centra en el fet que els joves prenguen consciència de les actituds d'assetjaments i desigualtat a què s'enfronten sense identificar-les.

La Real Senyera de 1928 de València serà restaurada integralment

L'alcalde, Joan Ribó, ha anunciat l'inici d'un estudi per a elaborar un nou facsímil de l'ensenya identitària del poble valencià.
- Advertisement -

: Valencià