Rozalén, Christina Rosenvingue i Thaïs Morell cantaran en la vetlada solidària ‘Corazonadas’

El concert serà el 25 de juliol en els Jardins de Vivers i els fons recaptats aniran destinats al projecte ‘Papallona’

Corazonadas
Sergi Miñana, Carmen Amoraga, Pere Fuset i Javier Vilalta durant la presentació del concert solidari ‘Corazonadas’

La segona edició del concert solidari ‘Corazonadas. Recuperem persones, dignitat i justícia social‘ arribarà als Jardins de Vivers el pròxim 25 de juliol. Les cantants Rozalén, Christina Rosenvingue i Thaïs Morell seran les encarregades de posar-li veu i música a esta vetlada, que té com a objectiu recaptar fons per al projecte ‘Papallona‘, el qual impulsa habitatges tutelats per a dones recluses i exrecluses amb trastorn mental greu.

Amb ‘Papallona’ intentem transmetre els valors de dignitat i justícia a la ciutadania, a través de la creació d’habitatges tutelats per a dones preses i amb diversitat funcional“. Així ha explicat el director d’este projecte, Javier Vilalta, en què consisteix esta iniciativa, la qual va sorgir fa 3 anys i per la qual han passat ja 13 dones. “Algunes ja estan treballant i unes altres han recuperat a les seues famílies”, ha indicat Vilalta.

Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva, ha indicat que està “molt orgullós que els concerts de Vivers tinguen esta vessant solidària“, per la qual cosa animen “a participar en este cicle d’actuacions”. A l’escenari es pujarà Rozalén, “una de les artistes més importants del panorama musical espanyol”, tal com ha indicat el regidor, que es troba de gira amb el seu disc ‘Cuando el río suena’. Així mateix, es comptarà amb Christina Rosenvingue, qui presentarà el seu últim àlbum ‘Un hombre rubio’, i amb Thaïs Morell, una compositora i guitarrista amb estils molt diversos i variats, com el jazz, els ritmes africans o la música folklòrica.

El promotor d’este esdeveniment, Sergi Miñana, ha explicat que pretenen seguir amb esta iniciativa de concert solidari cada any. L’any passat la temàtica va ser els refugiats i es va aconseguir recaptar 5.000€. A més, Miñana ha comentat que abans de començar el concert, després de l’obertura de portes, tindrà lloc una taula redona en la qual participaran diversos col·lectius culturals de València i gent activa en jornades feministes.

Carmen Amoraga, directora general de cultura, també ha estat present en l’acte de presentació i ha assenyalat que “la cultura és l’eina que ens fa sentir i des del sentiment i l’empatia es troba la força transformadora per a canviar la societat“. Els Concerts de Vivers també pretenen espentar la visibilització de la dona damunt dels escenaris. El regidor de cultura ha assenyalat que enguany el cartell compta amb “quasi un 30% de dones artistes, mentre que la mitjana de festivals se situa entre el 10 i el 13%“.

Cartell Corazonadas

Les entrades tenen un preu de 25€ més despeses i es poden adquirir ací. En taquilla, el preu serà de 30€.