Rubén M. Dalmau: “En Unides Podem advoquem per una transició verda i per la justícia social real”

El conseller ha rebut la cartera de mans de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra

El nou vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha assumit este dilluns la cartera com una “oportunitat molt bona” per a avançar en la transició verda de la Comunitat Valenciana i en justícia social durant els pròxims quatre anys.

Dalmau ha rebut la cartera de mans de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, en un acte celebrat en l’edifici de la Cigonya de la Generalitat, en el Passeig de l’Albereda de València.

Després que Oltra li donara l’enhorabona i li desitjara sort, Dalmau ha realitzat un breu discurs on ha assenyalat els principals objectius per a estos quatre anys.”Volem acabar amb la pobresa energètica, plantejar mesures perquè la vivenda siga un dret i no un privilegi, incorporar mecanismes per a reduir els preus dels lloguers o que la gent jove tinga accés a vivenda sense cap limitació perquè puguen fer les seues vides”, ha indicat.

El conseller s’ha mostrat convençut que la seua vicepresidència “segur que trobarà la forma, amb la resta del Consell, de coordinar eixes polítiques ‘verdes'”. “Per a mi serà un gust treballar amb tu estos quatre anys”, ha dit referint-se a la líder de Compromís.

 

ValenciàEspañol