Detingudes dues persones després de robar amb força en un concessionari a Russafa

Un dels detinguts té dos ordres de cerca, detenció i personació per furt

Agents de la 2a Unitat de Districte Russafa van detindre dissabte passat a dos homes de 27 i 19 anys per un delicte de robatori amb força en un concessionari en la carretera de Sant Lluís. Els fets es van iniciar a les 23.00 hores del passat 8 de març quan la patrulla actuant es trobava al carrer Ángel Villena i van escoltar com sonava una alarma en els voltants.

En arribar a l’encreuament amb la carretera Font de Sant Lluís es van adonar que l’alarma procedia d’un concessionari i van observar a tres homes corrents des de l’avinguda AusiasMarch pel carrer Ángel Villena. Un dels oficials de Policia Local va aconseguir un d’ells després que aquest llançara una motxilla en l’interior de la qual es van localitzar quatre tablets amb ancoratges de seguretat.

Un altre dels agents va aconseguir un altre dels homes que fugia corrent i va facilitar la descripció física del tercer home implicat en els fets. Així mateix van comprovar que la porta d’accés al concessionari estava violentada i es posen en contacte amb responsable establiment que manifesta que, al principi, troba a faltar quatre dispositius ancorats per un cable de seguretat en un dels expositors havent de ser seccionats per a poder sostraure’ls.

D’altra banda, es comprova en la base de dades que un dels detinguts té dos ordres de cerca, detenció i personació per furt.

CatalanSpanish