20:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Ruta dels Borja arriba a més de 21.000 persones gràcies a la difusió per streaming de l’òpera Lucrezia

L’Agència Valenciana del Turisme ha propiciat que més de 21.000 persones visionen en streaming, en tan sols vuit dies i de forma gratuïta, l’òpera Lucrezia del Palau dels Arts, i que en conseqüència, coneguen el vídeo promocional de la Ruta dels Borja, connectada amb la figura de Lucrezia Borgia, protagonista de l’obra musical.

Aquesta iniciativa, pionera a la Comunitat i amb gran èxit d’acceptació, ha sigut possible gràcies a un acord de col·laboració d’ambdues institucions, l’Agència Valenciana del Turisme i el Palau dels Arts.

Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “aquest concepte de vincular la cultura amb el turisme ha sigut un èxit, perquè a escala internacional s’ha donat a conèixer la història d’aquesta família i el patrimoni del qual pot gaudir el visitant a la Comunitat Valenciana”.

“Amb aquesta actuació -ha continuat- hem aconseguit donar difusió i visibilitat al nostre patrimoni històric, cultural i artístic que roman encara avui dia viu en una apassionant ruta de les belles arts amb més de 600 anys d’història”.

A més, “aquesta iniciativa ha permès arribar a determinats segments de demanda vinculats al turisme cultural, així com captar possibles visitants amb major poder adquisitiu, la qual cosa ha contribuït a aconseguir dos dels nostres objectius, que són la desestacionalització i l’increment de la despesa turística”, ha postil·lat Colomer.

Últimas noticias

Contenido relacionado