Sant Joan de Moró i Diputació programen noves rutes senderistes

Ara se sumen quatre noves propostes: R1 Mes de Flors, PR CV 460 R2 Mollet, R1 Mollet i R1 Ruta BTT.

Sant Joan de Moró, a més d’un dels principals nuclis de la indústria ceràmica en l’àmbit internacional, també és un xicotet paradís natural que mereix ser descobert i gaudit. I per tal motiu, l’Ajuntament ha senyalitzat i està promocionant quatre noves rutes senderistes.

“El nostre poble és una destinació perfecta per a gaudir d’un dia festiu o d’un cap de setmana per a totes aquelles persones aficionades a la naturalesa, ja que compta amb extensos boscos de carrasca, de sureres i de pins per diferents recorreguts, que poden realitzar a peu o amb bicicleta, que els guiarà per paratges de gran bellesa”, explica l’alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés, qui destaca que el municipi es troba “a molt pocs quilòmetres de la costa i està excel·lentment comunicat amb la resta de la província”.

A les rutes senderistes que Sant Joan de Moró compta des de fa temps, ara se sumen quatre noves propostes: R1 Mes de Flors, PR CV 460 R2 Mollet, R1 Mollet i R1 Ruta BTT.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, ha editat uns complets fullets, en format de tríptics, en els quals, a més d’un mapa perfectament senyalitzat de cadascuna de les noves rutes, inclou àmplia informació sobre cadascun dels espais que es visitaran al llarg de cada recorregut, així com informació sobre bars i restaurants del municipi, i una xicoteta agenda amb els telèfons d’interés. Uns fullets que s’estaran disponibles a l’Ajuntament, així com en les xarxes socials municipals, i que inclou un codi QR a través del qual es tindrà accés a tota la informació continguda en la publicació.

Pallarés assegura que esta iniciativa “té un doble objectiu, ja que a més de valorar el patrimoni natural de la localitat, també volem atraure a un major nombre de visitants i, d’esta manera, dinamitzar l’activitat dels nostres bars, cafeteries i restaurants, principalment; encara que incidirà de manera molt positiva en tota mena d’establimentsCatalanSpanish